Το Διαγνωστικό Ιατρείο Κερατέας ανήκει στο δίκτυο Iatrica, το πρωτοπόρο Πανελλαδικό Δίκτυο Διαγνωστικών Ιατρείων Πιστοποιημένης Ποιότητας.
Τα διαγνωστικά ιατρεία μας ακολουθούν αυστηρούς κανόνες λειτουργίας και έχουν πιστοποιηθεί κατά ISO 9001:2008, επιβεβαιώνοντας το υψηλό επίπεδο παροχής υπηρεσιών.
Στο ιατρείο μας, ο κάθε εξεταζόμενος είναι ένας γείτονας, ένας φίλος, ένας συνεργάτης, όχι απλά αριθμός. Πίσω από κάθε αποτέλεσμα βλέπουμε τον άνθρωπο, την οικογένειά του, την ίδια του την ζωή. Η ενημέρωση γίνεται σε ατομικό επίπεδο και δεν περιορίζεται αυστηρά μόνο στο αποτέλεσμα μίας εξέτασης.
Με τον τρόπο αυτό δημιουργούμε μία σχέση μακροχρόνια και με τον καιρό αναντικατάστατη, αποδεικνύοντας πως ο προσωπικός γιατρός για τον καθένα ξεχωριστά είναι γείτονας στην κοινωνία της πρόληψης και της ευεξίας!
Για οποιαδήποτε απορία ή ανάγκη, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας!

Ωράριο Λειτουργίας:

Πρωïνά
Δευτέρα έως Παρασκευή 08:30 - 12:30
Απογεύματα
Δευτέρα έως Πέμπτη 17:30 - 20:00

Επικοινωνία

Διεύθυνση: Λ. Αθηνών Σουνίου 108 Β

Τηλ: 22990 - 67762

Κιν: 6944671643

E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Top